Referenssit

RoboMecin 23 vuoden toiminnan aikana referenssejä on kertynyt liian pitkä lista tässä julkaistavaksi. Alla kerrottujen pääkohtien lisäksi annamme pyynnöstä lisätietietoja.

ROBOTTIJÄRJESTELMÄT: RoboMec on ABB:n Global Partner Programin jäsen ja siitä osoituksena ABB on myöntänyt meille Partner Certifikaatin. Toimitamme robotiikkaa lähinnä kappaletavaran käsittelyyn liittyen:
Materiaalin siirto
Lavaaminen
Konepalvelu
Kokoonpano

MERKINTÄJÄRJESTELMÄT:


RoboMec toimittaa etiköinti- ja mustesuihkumerkintäjärjestelmiä joko robottipohjaisina tai Print&Apply-yksiköihin perustuen:
Mectec tarratulostimet ja kiinnitysyksiköt
Mustavalko -ja värilaser tulostimet robottisoluissa
Mustesuihkumerkintä robottikäsivarren avulla
Matriisikirjoittimilla toimivat etiköintisolut
Etikettien luonti- ja tulostusohjelmistot
Avaimet käteen -toimitukset
Tarvikemyynti

SUUNNITTELUTOIMEKSIANNOT:

Vuodesta -84 alkaen olemme toimineet nykyisen Metson Järvenpään tehtaan projekteissa suunnittelutoimistona pääasiassa paperinkiillotuskoneiden eli kalantereiden mekaniikkasuunnittelussa. Toinen tuttu alue on paperin auki- ja kiinnirullaimet, popet ja keskiörullaimet.

RoboMec ei ole pyrkinyt kasvamaan suunnittelutoimistona vaan mekaniikkasuunnittelijoiden määrä on pidetty 4 - 7 hengen suuruisena, jolloin Metso on työllistänyt koko kapasiteettimme suunnittelutoimiston osalta. ERIKOISLAITEVALMISTUS:

Suunnitteluosaaminen on ollut alusta saakka RoboMecin toiminnan perusta. Matkan varrella olemme suunnitelleet ja valmistaneet monenlaisia automaatiolaitteita. Esimerkiksi:
Helvar Oy:n kuristintehtaan kokoonpano- ja osien käsittelylaitteita.
Perlos Oy:lle muoviosien kokoonpanolaitteita, joissa tärylajittelijoita. Esim. turvakorkin ja roll-on deodoranttipullon pään kokoonpano.
Perlokselle kännykän kuorien palettien vaihtolaitteita, jotka siirtävät paletin kerrallaan robotin alueelle ja sieltUc9aY98Y ulos.
Vesinieminen Oy:lle palloventtiileiden hitsausautomaatteja.
Vesinieminen Oy:lle hitsausrobotin jigejä ja venttiilien osien muovaamiseen epäkeskopuristimen työkaluja.
ABB Roboticsille monenlaisia robotin tarttujia, kuljettimia ym. robottien oheislaitteita.
Pyroll Oy:lle laite, joka automaattisesti liimaa merkkiteipin paperiradan ala- ja yläpuolelle poikki radan pituusleikkurissa.
StoraEnso Inkeroisten tehtaalle järeä portaalirobotti, joka siirtää lavoja aina 2000kg:n painoon saakka.

Viime vuosina toimintamme on keskittynyt robotti- ja merkintäjärjestelmien toimituksiin, mutta tarjoamme edelleen mielellämme osaamistamme myös asiakkaan tuotantolaitteiden erikoistoimituksiin.