Tuotteet ja palvelut

RoboMec toimittaa merkintäjärjestelmiä sekä -laitteita etikettikirjoittimiin tai mustesuihkutulostimiin perustuen.

Kuljetuspakkausten merkintään toimitamme teollisuusrobottiin perustuvia järjestelmiä etikettikirjoittimilla tai mustesuihkutulostimilla.

Robomec on robotiikan järjestelmätalo ja toimitamme käsivarsirobotteja erilaisiin materiaalinkäsittely- ja pakkaussovelluksiin.

ABB Global Partner Program on ohjelma, jolla ABB Robotics tukee läheisimpiä yhteistyökumppaneitaan ja kuulumme tähän ABB:n partnereiden joukkoon, mistä osoituksena ABB on myöntänyt meille sertifioidun partnerin statuksen.

Käsivarsirobotit tulevat meille ABB:n Suomen organisaation kautta ja toimitamme ne eteenpäin asiakkaillemme osana kokonaisjärjestelmää pääasiassa EU:n alueella. Tosin kaukaisimmat toimituksemme löytyvät läheltä Blues Brothersien (Jake & Elwood) kotikontuja eli Illinoisista.

Robottien ohjelmoinnin ja asiakkaan henkilökunnan koulutuksen teemme omalla henkilökunnallamme, mutta ABB:n organisaatio on käytettävissämme esimerkiksi huolto- ja takuuasioissa paikallisesti. ABB Robotics toimii samojen takuuehtojen ja periaatteiden mukaan sekä Suomessa että kansainvälisesti, mikä on järjestelmätoimittajalle tärkeä etu: voimme olla toimitusmaasta riippumatta varmoja, että asiakkaamme saa asiantuntevan ja vastuullisen tuen.

Tarjoamme osaamistamme käyttöönne yleisesti koneenrakennuksen mekaniikka-suunnitteluun ja tuotekehitykseen.

Erityisosaamista meillä on robotiikkaan liittyvistä laitteista sekä paperitehtaiden jälkikäsittelylaitteista.

Erityisosaamisalueemme paperi- ja kartonkitehtaiden tekniikasta ovat:

OnLine ja OffLine kalanterit
Superkalantereiden uusinnat
Keskiörullaimet (auki- ja kiinnirullaimet)
Pope-rullaimet
Koneiden runkorakenteet
Kaavarit
Päänvientilaitteet
Käyttölaitteet
Hydrauliikka- ja paineilmavarusteet sekä putkistot
Kenttäputkitukset